Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Most recent articles

Hrvatska pekarska kvaliteta

Poštovani!

Redakcija „Hrvatskog pekara“ pokrenula je prošle godine inicijativu za ocjenjivanje kvalitete pekarskih proizvoda koji se proizvode i plasiraju na hrvatskom tržištu. Ovakve valorizacije se sprovode u Sloveniji gdje redakcija Robinson već 16 godina izdaje posebnu pekarsku reviju na slovenskom jeziku i gdje se rezultati slovenske ocjenjivačke komisije uvijek očekuju s nestrpljenjem, a na podjelu medalja dolaze gotovo svi slovenski pekari. Osnovni smisao ove valorizacije koju smo nazvali Hrvatska pekarska kvaliteta“ je da ovim priznanjima nagradimo pekare, proizvođače za njihove proizvodne napore usmjerene ka kvaliteti i inovativnosti, te da im ovaj dokument (diploma i medalja) bude potvrda izvrsnosti koju će moći pokazati svojim kupcima.
Šaljemo Vam kratak izvještaj iz prošlogodišnjeg ocjenjivanja koje je naišlo na vrlo pozitivan odjek među pekarima. Ove godine nastavljamo s ocjenjivanjem.
Da podsjetimo. Redakcija jamči visoku razinu stručnog ocjenjivanja.
Ovo nije natjecanje nego valorizacija. To u konačnici znači da svaka pekarnica može dati na ocjenjivanje više svojih proizvoda i da svaki proizvod, ukoliko to ocjenjivački sud ocijeni, može dobiti pojedinačno priznanje.

Grafička revija

Grafička revija

Revija hrvatskih grafičara
Ova luksuzna revija izlazi na području regije gdje je govorni jezik hrvatski, a osnovna tematika joj je vezana za educiranje grafičke branše. Osnovna područja su;tiskarske tehnologije, tisak, tiskarska oprema, dorada, offset tisak, digitalni tisak, flekso-tisak, aktualne teme iz svjetske grafičke industrije, marketinga, digitalnih i elektronskih medija, te nakladništva. Primaju je stručnjaci i tehnolozi u najvećim tiskarama u spomenutim zemljama, a za svoju kvalitetu i dizajn dobila je značajna domaća i svjetska priznanja. Vrlo je luksuzno opremljena, tematski prijentirana, a poseban naglasak daje se raznim grafičkim formama, bilo u tematici, doradi, izboru materijala i drugih repromaterijala za samu tiskovinu. Revija uspješno izlazi 11 godina a prodaje se isključivo u pretplati. Format je neobičan, A3 no to mu daje posebnu draž i funkcionalnost ne samo u fotografijama i tekstovima već i u samom dizajnu.

graficka_revija_velika