Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Most recent articles

Pripreme za V„Interslast“

Ovogodišnji V internacionalni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva održat će u 11. i 12. listopada u hotelu „Terme“ u Tuheljskim toplicama, pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije.
Kongres se sastoji od predavanja, 10 slastičarskih radionica, natjecanja za „Interslast CUP“, Artslast-a natjecanja srednjih slastičarskih škola s područja Alpe Jadran i ex Yu.

Izašao prvi broj revije „Slaščice“

Redakcija tvrtke Robinson izdala je za slovensko tržište prvi broj revije revije za slastičarstvo, sladoledarstvo i konditorstvo „Slaščice“ na slovenskom jeziku. U uređivačkom kolegiju su najpoznatiji slovenski stručnjaci i slastičari; dr. Blanka Vombergar, dr. Martina Bavec, dr. mateja Modic, dr. Lucijan Cencič, Alma Rekič, Darinka Gostenčnik i Anton bantan. Revija izlazi 4 puta na godinu u formatu 39 x 27 na luksuznom offset tisku..

Nova urednica “Dolce Vite”

Časopis za slastičarstvo, sladoledarstvo i konditorstvo dobio je novu glkavnu i odgovornu urednicu, gsopođu Mirjanu Špoljar. To je izuzetno veliki dobitak za redakciju, a u skladu s time podignuta je razina kvalitete tekstova. Gospođa Špoljar ima bogato slastičarsko iskustvo i reprezantativne rezultate u slastičarskim natjecanjima, promidžbi slastičarstva u javnim medijima…
Evo najkraćeg „slastičarskog“ životopisa: