Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Mlinarstvo in pekarstvo

Mlinarstvo in pekarstvo

Prva slovenska revija za mlinarstvo i pekarstvo. Revija izlazi već 11 godina u dinamici izlaženja od 6 brojeva godišnje i primaju je svi slovenski pekari, mlinari i slastičari. Tiska se na slovenskom jeziku. To je jedina slovenska revija iz ovog područja. Glavni i odgovorni urednik je Anton Bantan dipl. inž., a izvršni urednik je doc. dr. Andrej Plestenjak iz Biotehnološkog fakulteta u Ljubljani. Uređivački odbor sastoji se od prehramenih tehnologa najvećih slovenskih prehrambenih tvrtki, pekarnica i stručnjaka i profesora visokih i viših prehramenih škola Slovenije. Svojim radom revija je uspjela ujedniti stručne snage u Sloveniji, iskoristiti njihov stručni potencijal, a posebno u vrijeme kada je Slovenija postala članica EU. Reviju krasi luksuzna oprema i originalni autorski tekstovi.

mlinarstvo_in_pekars_velika